Thursday, May 23, 2013

::Dia mai dah!penyakit paling senang orang dapat::

 
Selamat petang semua.hehe. Ni hapdet cepat-cepat ni ape yang CikYna rasa.
Now I get one penyakit iaitu....
M.A.L.A.S!! haha. Saje je wat urup besa tu nak menggambarkan betapa malasnya saya sekarang ni,muehehehe
Bukan ape,kejap lagi nak balik umah ngan kezen*semalam dah gtau dah*,so perasaan kobar-kobar,happy ever after tu dah datang dah,so nak buat ape pon rasa malas
Jangan tiru ye kawan-kawan. Isk2
Dah tuu..rasa lambat gila masa berjalan. Ya ampun,setiap semenet tengok jam.huhu.
Tenang-tenang CikYna,sabar bebanyak. Oh esok nak g bagi adiah novel kat Ween
Lama dia tunggu hadiah. Maaf ye dik,akak busy sket.
Oklah,jaga diri ye kawan-kawan,tak hapdet la selama beberapa hari sebab kat kampung takde coverage. CikYna akan hapdet apa yang menarik kat kampung nanti. Tunggu ya!
Okebai.
Smile:)
 Yang menulih,
 
 
 

26 comments:

adzairdawati makdara said...

wah bestnya balik kampungggggg... semoga selamat sampai ye Yna :)

YnaRazali said...

Jom MD!Balik perlis.makan harumanis..hehe

Nur Aqilah said...

dah join GA nie?. jom singgah blog sy. :)
http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

ArifahLee's said...

Malas pun dikira penyakit ke? Hihi!

nadasyafiah rosli said...

balik kampung ?

nadasyafiah rosli said...

balik kampung ?

Munauwaratul Lailinnur said...

bestnya ada kampung... :D hehe

heirizalieyana said...

follower 254

Yumida Huda said...

pewit..kim salam kucing comel tu

Yumida Huda said...

pewit..kim salam kucing comel tu

farah weena said...

nice blog

Fathin Natasha said...

best nyer dapat balik kampung.. have a save journey~

taShira Sha said...

selamat balik kampung kak :) hihi

Mirah Graphic said...

BERGAYANYA KUCING TU . DT DRI SEGMEN NI http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

Iehah Farihah said...

huhu saya dah sampai kampung..best dapat balik kampung kan..

done follow sini..

http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

Aenn Athirah said...

huhu..balik kampung ek..

Niya Hamdan said...

slmt pulang ke kg..=D

p/s: niya dtg komen dari http://mizzniya.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

Lily RIna said...

Hahaha, comelnya kucing tu :3

Halimaton Saadiah said...

tengok kucing tu santai je,rasa nak rehat je,hahaha.

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

dr giveaway. . :)

farah.fauzi said...

wahh..nk tunggu next entry.. farah xde kampung pon.. hmm

Juliet ❤ said...

Amboi malas besar besaran ye :p

ejulz said...

Salam perkenalan.. follow sini dari GA http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

FarahAinaa said...

malas memang penyakit yg xda ubat :p
bula dah malas buat apa pon tak best..

nurul ezzatie zulkarnain said...

Haha, penyakit M tu memang normal. Ezzatie pun rasanya baru sembuh sikit dari penyakit tu. Haha. Bahaya betul penyakit tu ~T_T~

YnaRazali said...

ramainya minat dengan kucing saya tu.hehe.tu sy pinjam kucing abang google laaa..bukan sy punya..hehe