Monday, May 27, 2013

::A kampung to remember,part 1::

Hello olls,harini CikYna masuk keje kol 10.Sbab ape?Sebab bas etika kesayangan CikYna yang supposely sampai kol 10,sampai tepat jam11.30.uuuu...stress!
Lupakan pasal bas,ni nak ceta pasal cuti2 di kampung. Actually,gambo tak brapa nak ado sangat,tapi cite je lah ye.huhu.
Apa yang CikYna buat di kampung adalah.. MAKAN,MAKAN dan MAKAN.
CikYna berjaya makan makanan peberet seperti sayur keladi,bermangkuk-mangkuk u olls I makan sampai senak perot.muehehe.
Pegi kenduri plak makan daging,somtam,alahai,sodap gila!
Cuma sangat stress bila tak dapat makan sekor binatang nih!haish,cam nak mintak je si Nani Azira seludup beliau dari sarawak.
Nak tahu tak mende? Sila skrolll...
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
Beliau laa...ketam,susah noo nak ade kat perlis.haish

Stress gila baq hang,sangat stress,sedih pon ada bila g pasar encik crab tidak kelihatan,last2 mak CikYna beli udang gantikan ketam ni haaa..
Tapi hati nak ketam,udang galah beso pon tak dapat menandingi encik crab. Kt kolumpo ni ketam cam mahal je.
So bertahan jela.hewhew. Banyak kenduri yang CikYna gi. Kenyang le perut ni.Makan je selagi tak tido.huhu.
Nanti CikYna update lagi ye.Pasal I city di perlis. Ingat selangor je ke ade I city.mihmih.

Tunggu!
smile:)
Yang menulih,

5 comments:

NOR AZIRA said...

haha..perlis dan ketam berjodoh tiada

YnaRazali said...

ketam...serawak...

NOR AZIRA said...

ya..sarawak dan ketam berpisah tiada

Kidos ♥ said...

dtg dari GA :)

http://kimoberbeloglagi.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

Fatin Syazana said...

hye..
saya dr GA First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Ghani
http://arenaeye4.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html