Monday, May 27, 2013

::Saya nak kucing sekoq sempena hari lahir.huhu::

Hello people. Amacam tajuk entry kat atas tuh.huhu. Ade plak mintak kucing sempena birthday. Mintak la adiah mahal,osem cam s4 ke ipong ke.mihmih. Ni mintak kucing.ish2....
Bukan ape ramai no orang komen entry CikYna yang CikYna letak gambo kuceng gumuk tengah landing. Tak hengat ke? Ce kelik SINI. Padahal tu entry pasal penyakit malas.huhu
Kuceng tu ihsan abg google la..not mine. Kalau CikYna punya mesti la kuceng tu dah tak rope gitu. Mau hari-hari CikYna debik-debik,belasah dia sebab terlalu comey ngalahkan tuan.
Dah tu baik punya landing plak tu.haish cam nak tampo je,

Oh dulu CikYna ada kuceng kesayangan. Tapi dah mati,sedih oooo...sangat manja,wana itam putih.
Ada kenangan manis dan pahit ngan beliau. Beliau penah geget tangan CikYna sampai berdarah,bukan gegetan biasa tapi gegetan dalam sebab gi kacau dia masa dia tengah bergaduh. Bhaya tau u olls kalau kuceng gadoh,kita g mencelah.hewhew..kena banyak jahitan jugak la,tapi seb baik kuman tak merebak.sobs.
Dia ni namanya Monee,*suweet gila nama padahal jejantan kot*
Ingat lagi bila CiKYna balik skolah mesti dia tunggu depan pintu,sharp time plak tu.Macam tau2 je.huhu
Cuma bila dia mati tu sangat la sedih,sebab dia garang sebenarnya ngan family but not with me.
Gambo dia ada lagi lam laptop.haish,takleh tengok nanti nanges guling2. Nampak je ganas tau I olls ni tapi hati lembut tau.ekekekeke.
Layan gambo abang google jela.
Sape nak bagi CikYna kuceng,sila kan. CiKYna terima dengan tangan tebukak.weehuuu..
Muka dia legend camni laaa...tak suka senyum tapi suka buat muka babyface.
Okebai.
smile:)
Yang menulih,






5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

alamak akak tengah pikir pulak macam mana delivery ni... he he he...

YnaRazali said...

kak farah,nak sebijik camni tau..hehe

Nur Farah Atikah said...

Cat loverrr :)

mimbar kata said...

alhamdulillah
bagus kegemaran pelihara kucing ni
jaga baik-baik kucingnya nanti
salam

Nadhirah said...

kita ada kucing...jom tgk dia...

http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/03/alala-gelagat-yang-mencuit-hati.html

haha, kalau berkenan inform sy..err, gurau jer..gila sayang sama dia .. :D