Friday, May 17, 2013

::My 'silat' mates::


Pagi semua...hehe...sebenarnya tadi godek-godek gambo lama-lama kat PC.Pastu ade nampak gambo dolu-dolu kala.
hehe

Alang-alang otak tengah empty nih sebab tade entry yang malatop makanya CikYna ingat nak ceta and nak kenalkan pada U olls semua. 

My 'silat' mates!
Tepuk tangan ramai-ramai.clap#clap#clap
 tehehehehe
Masa kat matrik CikYna join Persatuan Seni Silat Cekak Malaysia or nama singkatan nya PSSCM
So selain kawan-kawan UIA,merekalah yang setia menemani CikYna susah dan senang
My 'silat' mates ni jugak banyak membantu CikYna, jadik kawan through thick and thin,jadik kawan kutuk mengutuk,punching beg*kala stress* dan banyak lagila..

CikYna pom banyak sweet and bitter memories nih ngan mereka.next entry I olls crita ye kalo ade sambutan hangat.hewhew

So meh layan gambo skit. Antara yang rapat ngan I olls. Oh jangan lupa ikuti my silat mates blog also ye.

Okay,now layan picca. Kawaiii.
Ni aktiviti WAJIB bila berhujung minggu.pegi berkelah!

Ni memori paling terindah.Menang keseluruhan wajadiri di BMI. And also memorable with Kak Zu

Blue black dah jadik wana peberet CikYna.ekekeke

Sebelah tu Ayu,CikYna and Kak Has
Pegi jemputan kawen,WAJIB.hehe.Ni kat Penang.

Demo di UM!

Wajadiri di UPSI

Sememeh nya muka.For dinner.hukhuk
Banyak lagi nak share gambo ngan korang.hehe.Ni baru sket aktiviti CikYna ngan dyeorang.
Seronok tau beraktiviti dan berpersatuan ni. Aktif la kata khen.mihmih

Sampai sekarang masih lagi bersama mereka.hihi. Still turun training bagi menambahkan otot yang renggang.bhahaha. Tapi itula,setiap yang manis pasti ada kenangan pahit jugak kan?Next entry maybe.hihi.

Okebai!Enjoy ur weekend peeps!
 Yang menulih,










5 comments:

Lelaki Ini said...

untglah blajar silat . dpt protect diri.

YnaRazali said...

Yes..hehe.

Hamir Rahman said...

hye saya pengajur Ga ni dan nak pelawa and menjemput
tuan blogger untuk join GA saya ni yer. :D

Harap sudi ya. selamat berblogging. :D
http://www.amercorner.com/2013/05/may-giveaway-by-amer-corner.html

NOR AZIRA said...

ha'ah mmg seronok!dia punya rapat tu lain mcm.rumet pn x lain mcm sgt dia punya rapat.masih ada gap dan ada rasa kedekut ckit.haha..terharu kot tag blog gua.malu lah blog gua usang.haha

YnaRazali said...

gedik la ko ra,..