Monday, May 13, 2013

"Simple GiveAway Bintang Mencari Cinta By Cik Akak"




klik BANNER untuk join



Hi Olls,
arini nak join segmen dari Cik Akak Omei. Best tau join segmen ni.rasa dekat je ngan CikAkak.macam kenal lama.eceh.
Hadiah dia pom menarik.hehe.
Nak join sila klik BANNER atau SINI
Syarat kena tag 2 orang dan pastikan mereka tau. So CikYna tag:
Syarat kedua buat ayat-ayat cinta yang meletop,bombastik,vavavoommm...ohmai!
Minah tak suka pink ni nak buat ayat centa,pelis la pelis.*muntah jap*
Tapi demi akak omei terchenta,I gagahi jua.chewah!

"Kau hadir tanpa aku duga,
kau hadir tanpa aku pinta,
tak pernah aku minta untuk dicinta,
sesungguhnya hanya doa aku titipkan,
Moga kita akan kekal selamanya,hingga ke syurga.
Kita merancang dengan cita-cita,Tuhan penentu segalanya.
Semoga jodoh berpanjangan selamanya. Amin."
*http://ynarazali.blogspot.com/*
 
See?Tak berapa nak jiwang kan?ekekeke
sekadar mengikut syarat akak omei.hihi.
Jom join.
Okebai!

Yang join,





10 comments:

Mizz Aiza said...

jiwang juga.. good luck ya.. :D

YnaRazali said...

Aiza,tetibe terjiwang.ekekekeke
Thanks

Nao Mei said...

wah hebat dah tu..hihi..makseh join cik akak :)

tunggu...list peserta je gik dik :)

umie said...

Gud luck untuk awak..salam perkenalan dari kita..:-D

Ikhmal Malique said...

salam ukuwah, datang dari segmen yang sama. done follow.. ^^

Nao Mei said...

Cik akak cinta datang menghantar link peserta GA cinta.....

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/senarai-peserta-simple-giveaway-bintang.html


Semak link...jangan lupa BW rakan2 yang lain...semoga berjaya memikat hati cik akak dengan ayat-ayat cinta tu...hihi

Nies alhaQ said...

sy follow siniiii. dtg dr segmen yg sama. anyway, gudlakkk! =) follow balik ehhh. hehee. #221 =)

nur amalina said...

berkunjung dari segmen yg sama..gud luck!
http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-bintang-mencari-cinta.html

Rieyn Anna said...

menjenguk ke sini dr segmen yg same..smoga berjaya ye..:)

http://qasehreena.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-bintang-mencari-cinta.html

Halimaton Saadiah said...

good luck :)