Friday, May 10, 2013

Simple Giveaway by Nabeel Fikree


Hi peeps!
Harini CikYna nak join satu segmen dari Nabeel Fikree.
Hadiah pon agak menarik tau!hihi
Ape kata kita join ramai2. Due date bulan Jun.
Mari2!


Assalamualaikum.


Terima kasih bebanyak kepada mereka semua yang dah sudi jadi sponsor untuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree untuk kali ni. Giveaway kali ni dinamakan sebagai Simple Giveaway sebab hadiahnya simple je. Tak lah banyak mana meletop vavavoom pon hehe. Harap mendapat sambutan dari korang sebab senang je nak join. Guna cara kopi dan pasta je!


Simple Giveaway by Nabeel Fikree


Harap giveaway ni akan mendapat sambutan dari korang. Alang2 kan, bila dah baca tu teruslah join hihi. 


SYARAT-SYARAT :

  1. Follow blog NabeelStories.Com dan jangan lupa follow blog sponsor jugak!
  2. Buat satu entri bertajuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy kod yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry.
  4. Tinggalkan link pada ENTRY INI sahaja!


NAK TAHU SENARAI HADIAH?
NAK JOIN? JOM KLIK SINI !




12 comments:

Lelaki Ini said...

best!

YnaRazali said...

U dah join ke?jom join!=)

iu-hazirah said...

dari segmen yang sama
good luck

http://www.iuzira.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

puteri elaika said...

saya ada join satu ga yang awak sponsor :)

http://pelaikamonsterer.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-pilihan-saya.html

Nao Mei said...

adik dah join..cik akak belom join lagi..hihi :)

good luck dear...

esok pagi cik akak join...lepas basuh baju..hihi

Siti Rohaida Yusof said...

dari segmen sama..jalan-jalan sini tinggalkan jejak
good luck
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

roslita thalib said...

terbang dari segmen yang sama :) good luck ye
http://rozeath.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

Nao Mei said...

Cik akak datang melamar belog nie

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html


Maaf ye dear..cik akak tinggalkan jejak

Ryn Inutl said...

singgah dari segmen yg sama , gud luck keyhh :)

http://ryninutl.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

fiza saiza said...

Selamat berjaya :)

Shakirah Rosli said...

Awak goodluck ! ;D

Shammira said...

gud luck..

jemput join contest beauty..

menang set makeup bernilai rm100..

http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html