Monday, July 29, 2013

::Dah soping belom?::

 
Oh salam hari Isnin semua. As usual Monday blues menikam diri harini ye.
Cuma harini best sebab gaji dah masuk. Dengar kata ade bonus sekali,if betol AlhamduLillah, syukur. Rezeki mak dan ayah.
Makanya bila gaji dah masuk, aktibiti yang ditunggu-tunggu telah tiba...iaitu...
SOPING RAYA!! weehuuuu...syioknya....
Dalam kepala ni ha banyak yang masuk lam list tau.. Mak plak tetiba request nak tudung layer ala-ala tudung Fareeda tu. Ni mesti pengaruh iklan ni.muehehehe.
Tau tak,tengok lam TV kemeriahan orang ramai membeli belah di Jalan TAR tu mebuatkan hati ni meronta-ronta tau.
Yna suka jenjalan sesorang sebenarnya tapi mak dia tak bagi. Maklumla bahaya katanya.
Tak tau la bila nak menyoping ni.Maybe esok atau rabu atau kamis. Tapi yang penting bukan sabtu ahad yang sesak la.
Mau pengsan haku kat situ.huhu. Dan ingat nak carik hadiah sempena birthday mak yang lepas.
Ade sesapa free nak temankan saya tak??sobs.

9 comments:

nor azira said...

teman xmau.kirim nak..nak kirim tudung pas2 pos sekalingan jam.tq..

YnaRazali said...

eh buat open house masak ketam lu.baru bg jam.okeh deal.

YnaRazali said...

eh buat open house masak ketam lu.baru bg jam.okeh deal.

Farah Waheda Wahid said...

akak pun belum sempat menyopping lagi ni yna...weekend ni baru ingat nak shopping...

YnaRazali said...

kan kak farah...tak sabau rasanya..haha

Diera Tekikushika said...

wah seronoknya shopping. nak ikuuttt! =)

YnaRazali said...

jom diera!

nor azira said...

eh?nak jam sendiri kena masak ketam plak?amboi?

fasha said...

seronoknyaa shopping bilaa dah bergaji..wehhuuu...jeles2