Wednesday, July 31, 2013

::Kerja Kosong di MARA::

 
 
Hai semua.Lama tak update belog ini.Adehh..sangat chaos dan busy la minggu ni ngalahkan menteri.
Just nak share ngan u olls je. Tadi mak Yna yang kerja di MRSM sms dan suh cek jawatan kosong di MARA.
Kawan beliau yang bagitau.Yna reply ok je.huhu
Ni masuk kali ketiga Yna apply dengan MARA or more spesifik jawatan dengan MRSM.
Walopon tade rezeki dengan MRSM tu but it's okay. Just try and error gituh.

Then tadi godek-godek la website,klik-klik,tengok iklan bagai.
Aduhai jawatan cikgu-cikgi la..pening pale jap bila tengok subjek-subjek pilihan.
Terus berpikir,layakkah aku menjadi seorang pendidik? Pastu tepuk-tepuk dahi.
Sebenarnya Yna bukan tak minat tapi masalahnya kalau tak silap nak jadik cikgu ni kena ada Ijazah pendidikan.
Kalau salah tolong betulkan ye.huhu.

Oklah,then selesai part mengusha iklan, klik kat borang permohonan.
Beria dah ni isi,sekali ada part yang paling pening dan bikin megeren.alahai...
Part nak semua subjek masa belajar kat unibersiti.Oh demnnn..haha.
Mana la nak hengat subjek yang belambak-lambak iteww.

Oleh itu,akibat kemalasan melanda diri, terus bookmark page tersebut dan close.haha.Nak kena cari dokumen yang diperlukan dulu baru leh isi.
Ni kalau mak tau tak isi lagi mesti dia cakap tanak amik port.muehehe
Cari fail yang dah berzaman-zaman tu dulu baru leh isi.

U olls nak try nasib tak?Jom reramai.Mana tau ade rezki.
Rajinkan jemari anda untuk klik WEBSITE MARA untuk mencuba nasib kalian.hehe
page depan tu dah terpampang jawatan kosong. Good luck ya.!

5 comments:

Diera Tekikushika said...

ahaa. samelah, tgok2 keje kosong cikgu upenya. tp try je hikkss =)

YnaRazali said...

jom try Diera.

Nao Mei said...

cuba je dik..mana tau melekat satu nanti...hihi

YnaRazali said...

yup..baru nak try.hehe

Rosmiza Ali said...

Pernah apply dulu.. Exam dah lepas, tapi masa micro teaching tu terlepas pandang email.. Masa check email tengok tarikh dah lepas.. Huhu..