Monday, July 22, 2013

::Meragut di Bulan Puasa??::

 
 
 
Hi...ni adalah entry basi kerana berlaku minggu lepas.
Yes,merujuk kepada tajuk di atas mungkin anda semua tak sangka,tapi itulah kenyataan yang tejadik kepada CikYna.
CikYna kena ragut pada hari kamis lepas,masa balik dari keje.
Masa tu tekejut sangat dan sangat tak sangka.
Lakesahnya, CikYna membonceng di belakang dan bila sampai kat area Giant Batu Caves tu
ada satu motosikal menghampiri dan terus menarik ranta tangan CikYna.
Mulanya CikYna meronta-ronta jugak, tapi at last CikYna biarkan aje.
Nak tendang motosikal dia tapi masa tu kat atas motosikal dan pakai kain,so tersangkut la..huhu.spoil betol!
Kenapa biar???
Dia berjaya mengambil rantai tangan yang CikYna beli dr siam.Rege 50 bath atau 5 hengget.huhu
Merah dan pedih gak la tangan tapi AlhamduLillah tade pape.
Now, dah tak pakai pape dah termasuk jam.uhuk.
Fobia weh fobia.huhu. Beg pom da smbunyi2 da tak galas cam dolu-dolu.huhu.
Moral dia disini,setan memang digari tapi tak semua.muehehehehe.Jangan marah.
Bab rantai tangan tu takpela, bagi dyeorang gadai la,kot-kot buleh buat makan nasik bukak pose
Anda semua pom berhati-hati jugak tau. Nak g bazaar tu takyah la nak beria bawak beg Prada ke, Gucci ke, LV ke.
Bawak je porch beg kecik yang leh muat duit bajet berbukak. Jangan membazir hokey!
slamat berpose:)

4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

nasib baik yna x mengalami kecederaan serius...teringat masa akak kena ragut dulu... hu hu hu...bengkak kaki, seminggu gi kerja x boleh pakai kasut...

YnaRazali said...

itule kak farah. bengkak je kat tangan.

Cik Eka said...

cik yna kena ragut. Allah terkejut dengarnya. Bahaya betul kan.

nasib baik tak pape.

eka pegi keje naik moto je, dekat ngan umah sewa. so eka silang je beg. tu pun tkut

YnaRazali said...

Eka silang beg tu pom bahaya.peragut bleh nampak,tambah2 beg yang besau.huhu.hati2 ye.