Thursday, August 29, 2013

::Hey hey hey..ngantoknyaaa::

Haaa..lumrah idop ku..Pas lunch je ngantok, ngantok je pas lunch.
Kusut benorr kepala iteww tau.Adesss.
Ni waktu-waktu begini adalah waktu rancak la di mana mata ni menjadi layu dak kuyu.
So sambil buat kerja, mulut ni laju je ngunyah tau. Dah la beli cloud 9 murah kat kedai,simpan lam laci buat stok.
Alahaiii..ngunyah je manjang sebab nak elakkan dari minum nescafe.ahaaa
Tadi kemahen lagi singgah 7e grab dua tin nescafe, bajet buat bekalan di kala hari.
Pastu minum je yang orginal tu dah setat penin-penin..anyoyoyo..
Minum pom penin tak minum apetah lagi weehh.
Kalau dulu pantang ngantok je buat nescafe tapi bila macam-macam penyakit menular ni, maka kena la kurangkan pengambilan
Then bila ngantok je kunyah la pape yang patot..
Takpom g toilet basuh muka dan basuh mata sampai banjir toilet tu ngan air.muehehe
Lambat benoorr nak balik,asek-asek pandang jam je..tunggu masa yang sesuai untuk pulang dan tido
Tapi itulaaa lam pala otak ni cam ade plan lain. jeng jeng jeng...
#malastahapgaban#
 

2 comments:

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

huhu jom la kita sama2 mengantuk..huhu

Nao Mei said...

akak tumpang tidor sini dik yna....
sepi je adik sekarang...
bz lah tu :)