Friday, August 30, 2013

::Kak Omei tegur Yna?::


Ahaaa..semalam akak omei komen kat Yna.
Dia kata Yna dah menyepi sekarang sebab mebi lama tak singgah dan komen kat belog beliau.
Betullah tu, agak busy sekarang ni especially pas raya. hoho.. Raya sakan dan kerja pon bertimbun-timbunan di angkasa. hohoho.

To akak omei, thanks sebab sudi komen dan bagi pendapat pada adikmu ini
Suka sangat ngan belog beliau yang wane purple tu. Dan bila kak omei buat contest, mesti hadiah akan sampai tepat pada masanya.huhu.
Sebab tu bila beliau but contest ramai yang bagi komitmen untuk join..haaa.boleh dijadikan contoh khen u olls. Yna pom da 2x menang adiah dari kak omei.
So rajin-rajin kan la jemari anda untuk jenguk belog purple kak omei kat sini.
Petang ni balik awal sebab ade open house kat umah bos. ahaaaa..loike free food, tapi hope bukan western la because bos I dutch.hihi.
Kosongkan perot siap-sipa dan malam g UIA untuk kursus IPT.
Babai#:)


2 comments:

Nao Mei said...

Adik....hahaha....makseh tau sayang....
rindu adik tau...hihi.....
siap buat entri lagi tu...:)

sayang adik ketat2 tau ....love u...:)

deno said...

:) salam kenal deno folow sini^^