Tuesday, August 6, 2013

:selamat hari raya rakan-rakan bloggers ku:



hai semua..kemahin kau ye lama tak update blog tetiba nak wish selamat hari raya.
Tak patot,tak patot..
Dengan raya yang berbaki dua hari,maka arini Yna akan balik kampung di Perlis lepas kerja.
Bas I olls kol 7.15.ahaaa,buleh la fefeeling dendang perantau sambil berbuka di dalam bas ye.huhu
Tak sabor dah ni nak balik umah tenangkan pikiran yang kusut nih.Adehh..
Tahun ni tade la nak buat open house cuma bila dah kerja,ade la sikit duit raya untuk adik dan anak sedara.eceh..
So dikesempatan ini rasanya Yna menyusun 10 jari memohon ampun dan maaf atas segala kekhilafan yang Yna buat pada U olls semua.
Kepada yang nak balik raya tu hati-hati ye.semoga selamat sampai.
Time to work.wassalam.

12 comments:

cik yaya said...

selamat pulang ke kampung halaman..
semoga selamat sampai..n selamat berhari raya.. ^_^
maaf segala salah silap

YnaRazali said...

terima ksih yaya

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Feeling dendang perantau ya.. hehe kirim salam orang perlis :) semoga selamat sampai.. amin..

Adhie Sunan Saifuddin said...

selamat berhari raya...

Farah Waheda Wahid said...

Selamat Hari Raya Yna, maaf zahir dan batin...

Ain Syahirah said...

Selamat Hari Raya jugak :D

ain diyana said...

Salam Aidilfitri~!

Wanie Zunidan said...

Selamat Pulang ke Kampung , dan salam aidilfitri (:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat hari raya.. semoga selamat pulang ke kampung halaman..

MUHAMMAD IQBAL Abdullah said...

laa...orang perlis ke..... area mana tu? anyway, saya keje sana je...asal terengganu...hehhe

salam hari raya aidilfitri untuk blogger Yna...... salam singgah blogging raya sini....

Afiqah Junizan said...

JOM JOIN. ANDA DI TAGGG . KLIK SINI UNTUK JOIN

Rosmiza Ali said...

Selamat Hari Raya Yna! Maaf zahir batin! ^_^

ZON PERMAISURI CHOMEL