Friday, August 2, 2013

Teruja bersoping!

 
 
Yes,next week is Raya,insyaAllah. Buat masa sekarang Yna tak bersoping lagi atau dalam erti kata lain tade masa.ohohoii!
Sibuk ngalahkan menteri besar giteww. Ni dah nak dekat raya baru la nak terhegeh-hegeh cari keperluan raya untuk kuarga.
Dulu semua mak yang sediakan dan bila dah kerja ni at least boleh la ringankan beban beliau.
 Yang pastinya harini hari Jumaat,Yna akan bersoping ringa-ringan di Masjid Jamek. Belikan kelengkapan mak dengan tok.
Nak beraya dengan tudung ala-ala layer eskrem plak.jenuh nak mencari.haha
Then nak beli skirt kembang untuk my bambam azalea tu.Mak cakap beli yg saiz paling besar untuk Lea sebab si kicik itu da smakin mengembang.huhu
So tunggu next entry ye you olls.Kita tengok ape yang Yna borong.phew.
salam:)
last year punya gumbaq.ohoo.Azalea.

2 comments:

ANNA MARIANA said...

selamat bershoping ye :)

adzairdawati makdara said...

wah tak sabar nak tgk apa yg diborong