Friday, September 20, 2013

::Fobianatics::




Hi Olls,lama tak bersua.muehehe.
Nak tanya ni u olls u olls ade fobia pada pape tak?
Tak kesah la fobia binatang ke, benda ke, manusia ke..pape jelahhh..
Just nak share ngan u olls je kefobiaan Yna.hehe.

1. Longkang.

hoi laa. kalau geng2 silat baca ni mesti kompem kena gelak. Bab longkang ni memang jadik trademark la pada Yna. Time program persatuan jugak la tragedi Yna bersama longkang terjadik. Gila kau! Dah la haku ni rabun, trang tang tang la tak nampak longkang gedabak yang tak bertutup. Dengan jayanya diri ini dicemari dengan kekotoran dalam longkang tu. Dan beliau amat la dalam. Terjadi la beberapa scene seperti cite hindustan masa tu. Yang best first time Yna masuk HKL. Dan hope takkan ke HKL lagi. Scary la wad dia.haha. Next entry la Yna cite bagaimana ianya berlaku.hohoho..No longkang for me. Never and never!

2. Lori,bas besar

Hok ni satu lagi, pantang tol tengok lori besau gedabak kat jalan. Dah la tayar beliau ade lapanblas,sekali penyek, terus jadik lempeng. Ni pon ade gak kesah sampai terfobia.hoho. Bila satu lori yang tah mana-mana datang dan himpit keta yang we olls naiki. Mau terjerit-jerit la kami lam keta tu. Nasib baik la tade pape. Anti betol dengan orang yang tade kesedaran sivik ni. Dah hengkau tau hengkau bawak lori gedabak, berhati-hatilah weh.hmm..malang tade bau kan.

3. Tinggi.

Sape tak takut tinggi angkat tangaannnn!! Saya memang fobia.haha. Tapi saya berjaya naik flying fox di tingkat lima tau. Gegel lutut nak naik, jeritan berkumandang di ruang angkasa tapi gua peduli hape..Best lak naik flying fox, tapi tak penah terai.muehehe.

Okay itu saja saya nak share. Tengah kebosanan ni so terpikir nak share ngan u olls.hehe.
You olls lak ape kefobiaan u olls. Cite la kalau sudi.hehe.
salam:)




3 comments:

Nao Mei said...

hihi...cik akak pon banyak juga pobia nie dik..hihi..nak buat cam mana...lumrah hidup..:)

::ct aman:: said...

salam...done follow smbil tinjau2...new blogger...support sikit...hehehheeh...
sy ok je semua...n pling suke tmpat yng tinggi2....sronok....pling best mase g melaka...naik menara taming sari!

intan said...

yna:skrg ni fobia klu sape2 tnye bila nk kawen..haha boleh gitu..