Monday, September 23, 2013

::Kenangan dolu-dolu::




Tadi ngantok, pastu godek-godek gambo kat pendrive.
Nampak plak gambo-gambo zaman dolu-dolu. Zaman blajar kat uia dulu. hoilaaa..
kenangan gila baq hang! Yang pastinya mestilah kenangan dengan geng silat.hehe
Banyak aktiviti ngan mereka je. 
karoke, tengok transformers 3x sebab salah beli tiket wayang, piknik,panjat gunung..
macam2 lagi lahhh..
Tak penah2 nak buat benda camtu, then bila time belajar tu banyak lak nak dibuat.
Tadelah asik blajar je,mestilah nak bersosial jugak kan..hehe

Oleh sebab arini monday blues, maka Yna malas gak nak taip.
Malas gak nak buat pape sebab ngantok dan tade mood.haha. boleh gitu...
so layan la picca je. esok mebi leh rajinkan jemari untuk ngapdet!!

 masak memasak..

 camping

 jimba

 jalan bulan pose

wedding.wajib!

Banyak gi gambo. tapi takleh nak expose. ade stalker.muehehe.
Jaga diri u olls :)
 



6 comments:

miss fifi said...

macam best je pengalaman tu, rasa nak pergi U la pulak :D

p/s: jom support segmen fifi http://sweetmissfifi.blogspot.com/2013/09/segmen-my-feveret-book-everrr.html :)

Aya Zuki said...

rindukan bila terkenang memori lama2..tambah2 time sekolah :)

intan said...

waa.. rindu kamu.. rindu waktu dolu2..
bnyk kali gi camping kn.. btw saya ada di pic last..hehe

Nao Mei said...

wah adik akak nie...memang serius tomel-tomel tau...adik sihat :)
rindu lah kat adik :)

Khairunnisa' said...

Zaman universiti yang paling best!

Nisa'

Khairunnisa' said...

Zaman universiti yang paling best!

Nisa'