Thursday, October 10, 2013

::Keek IZZUE ISLAM kena hackk??::



keek izzue islam

Heloo people. I ni peminat setia keek. Even though tade satu pon keek tapi sangat suka membuka keek dan mendengar juga melayan keek retis malaysia
Especially keek dari Eira Syazira, Tomok dengan Nabila Huda.
Best, sebab semua pasal anak-anak mereka.hihi
okey, back to the tajuk.
I jugak pengikut setia keek Izzue Islam.
Last two days, tetiba keek beliau telah bertukar nama.erk..
Pelik plak nama tu dan tah pape yang beliau post.
Ramai yang kata beliau kena hack.Betul ke??
Isk2.kesian kat beliau.
Sape lah yang rajin jadik hackerss ni.huhu

Itu je nak update. Esok balik cuti raya aji.wehuuu...
okebai:)


2 comments:

Fizah Mohd said...

Selamat Hari Raya Haji & selamat bercuti...

adrianna syaz said...

Slmt mnymbut aidiladha yna :)