Monday, October 7, 2013

::Selamat Pengantin Baru,Along::


Hai ollss..lama pulak ye tak berupdate belog ini
Hari2 bukak sebenarnya untuk follow belog orang lain, last-last belog sendiri terabai.muehehe
Just nak update je aktiviti last weekend
I attend one kenduri at Nilai.huhu
Nek KTM ke Nilai dan bediri hampir sejam.
Demn betol laa..abg kat depan I olls tu pandang je bila tengok I olls dengan beg besar
Ceittt..rasa macam nak tumbuk je muka dia.haishh...

Abaikan je abang tu. Now back to the title.
hewhew..
Kenduri kat acasia park nilai.memang meriahh walopon kenduri kat taman
Semangat kejiranan tu masih ada, malam tu ade tahlil dan gotong royong
Yang best mestilah makanan. Orang nesmilan kan makan podeh-podeh
Haaa..amik kau,memang podeh sampai tinga laaaa.menu yang sangat menarik dan tak leh nak lupa gitewww..
Tertidur lepas kepenatan naik KTM.

Paginya pulak, ade marhaban, tahlil, qasidah pengantin
best sangattt...
makanan pon best dan goodies pom gempak tau u olls...
lastly, buat along ngan pasangan, selamat pengantin baru,semoga kekal ke akhir hayat..aminnn..

5 comments:

CXopportunities said...

selamat pengantin baru jugak along! eh eh. hihih.

siti zahara said...

Selamat penganti baru untuk bakal2 pengantin..=D

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

along! selamat pengantin baru!! *eh tetiba..hehe

nor azira said...

dilaaa!nk goodie bag.nk goodie bag.along tu xyah wish.aku kawen ri tu pn dia x wish.haha..nk goodie bag.yak2

YnaRazali said...

goodie bag santekk raa..huhu