Friday, November 8, 2013

::Hobi pelik...pelik ke?


Hi olls, selamat petang.
Mendung je cuaca di kolumpo neh.
Lama dah tak menulis, last entry pasal tempoyak giteww..
Arini nak cite je pasa satu hobi Yna.Nak kata hobi baru tak jugak..
Lama da jadik kegemaran.

Yna ni suka sangat kumpul botol air. Especially yang besar-besar.
Bila tengok kawan-kawan bawak botol air herbalife yang gedabak tu, Yna try la tanya-tanya pembekal herbalife, buleh ke dapatkan botol air je kalau tak consume herbalife.
Thennn....sorang kawan promote botol air ni pada Yna.
Rege dia lau tak silap 20++..haaa kau! semata nak botol air,tak peduli pasal harga u olls.
Masa dapat botol herbalife tu, rasa cam budak-budak dapat choki-choki tau!

So far ade satu botol adiah dari si Fairouszana. Botol air wane blue blek.haha
Ade lagi simpan sempena birthday saya yang ke 23.hehe
Sebenarnya Yna nampak termos ala-ala botol air nescafe tadi..arghhh omey lak botol tu wane merah
Nak beli nescafe ade lagi kat umahhh.stress lak pikir dok terbayang-bayang botol air tu.haha
Ade sape-sape nak buat GA tak bagi hadiah botol air, mesti Yna join.hehe

Tak sabo nak cuti...nak tidurr wehhh!
okebai:)

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

kalau dah minat memang tak kira apa, mesti akan cuba sedaya upaya untuk dapatkan... akak faham tu...sebab akak pun sama, kalau dah minat mesti cuba sedaya upaya nak....

adrianna syaz said...

Yna..sya mau itu botol air..hadiah eh..hehe