Monday, November 4, 2013

::Tempoyak Ikan Patinn??? Whattt??::

ENTRYYY LEPASS....tak sempat nak post!haha

Now is 5.30 a.m dan Yna still berjaga. Baru je balik dari temerloh ni ade kecemasan
yelah kalau tido ni memang subuh entah ke mana laaa,
so nak selamat berjaga jap dan tunggu subuh,hehe
Nak cite something nii..kejayaan Yna ariniii
Tadi budak-budak ni ajak makan pas seharian di temerloh
biasalah kalau kat temerloh, mestilah ikan patin tempoyak khen..
adesss,lemah dengar patin tempoyak tu sebenaunya
memang la Yna ni gila durina tapi bukan la yang suka tmpoyak
then budak-budak ni cakap takpe, ade je makanan panas situ
Maka mula lah sesi mengoder makanan.
Oh ktorg g singgah kat Go Bang Maju Patin Tempoyak
Ramai gilaa baq hang manusia kat situuu
Yna oder char keow teow
Then start la makanan sampai...
tengok-tengok je rope si patin tuuu
seteghes tengok kepala diiiaaa..gelii weehh!!!haha
budak-budak ni suh rasa,then rasa laa sikit
omaaiiiiiiii!!!sedaaapppppp!!!!!
itula nak cakap,Yna makan ikan patin harini.yeay!
 
okla nak balik tdo ni ngantok sesangat la wehh.
selamat pagi semua:)

8 comments:

Hanis Nizam said...

samelah, kalau durian tu buat pulut durian ke, durian crepe ke boleh lagi. kalau tempoyak, goodbye le jawabnye. hihi tekak takleh terima.

Muhammad Khairuddin Lim said...

Tempoyak favorite saya...hihihi

adrianna syaz said...

Sya x bleh mkn patin ..dah try..tp x bleh g jgk..huhu

Farah Waheda Wahid said...

akak tak makan ikan patin dan juga tempoyak... tapi semalam mama akak nak beli teringat pulak dia kata seketul atau sepotong ikan tu 5 ringgit... umang ai mahalnya...

YnaRazali said...

Hanis: samelaa..kalau durian tu laju je..huhu

khairudin:saya tak minat sangat.:)

adriana: saya makan sikit-sikit bolehla

kak farah: Yna makan tu RM12 sekali ngan nasik.huhu

Nao Mei said...

hihi...cik akak tak makan adik manis...hihi....ikan patin tu...memang dari kecik tak makann...hihi...tempoyak tak suka..sebab bau..haha

Mama Darwiish said...

sekali pekena,hari2 terkenang hehe

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum, Eraz pernah try gulai ikan patin di Kuantan hari tu.. Selalu makan masakan Kelantan je.. Tentang rasa, macam sama je.. Tapi tak tahu la kot-kot restaurant tu tukang masaknya orang Kelantan.. Hehe..

http://www.erazfadli.com/2013/11/siapa-yang-sudi-beri-link-blog.html