Monday, November 18, 2013

Segmen Macam Cantik Je Macam Comel Je




Bicara Mak Dara

Hollaaaa...Tetiba pagi ni cam nak join segmen plak.
Bukak je belog besau je notification segmen MD! haihh kemain lagi tajuk ye.hehe
Moh bersama-sama we olls join cam cantik, cam comel ni, sambil-sambil tu boleh la blogwalking ye
Syarat pon amat mudahhh....

1) Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE (utk wanita)/  Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM HENSEM JE MACAM KACAK JER (utk lelaki)
2) Tak Perlu follow Blog Meroyan Mak Dara ni.. Tapi kalau sudi dengan rela hati Mak Dara tak halang hehehe
2) Tepek header Mak Dara dan linkkan ke blog ini.
3) Berikan sekeping gambar yang memperlihatkan gambar anda , anak anda , kawan kawan anda atau ahli keluarga anda yang cantik yang comel, yang hensem dan yang kacak itu. Kalau boleh dapat serlahkan ke arah mata tu ye kalau takde pon takpe hehehe"
4) Lepas siap tinggalkan url link di ruang komen dibawah ye..

Okeh, ni gambo Yna..tak tau la menepati syarat ke idok. Lama dah godek gambar yang pokus mata, tapi cam tade je.
Sorry MD!hehe 
nama saya AYUMI.abaikan maklong saya kat sebelah itew :)

Cam comel ke idok gambo ni depends pada MD ye. Ni dua pupu Yna, sekarang dah beso dari sekarang. Muka cam korea sket sebab mak dia dlu suka tengok cite korea time ngandung.
Nama pon ala-ala K-pop u olls. Ayumi nama dia. hehe:)

Itu aje :)

 

19 comments:

MG schmidt said...

haha..
untgla muka cm korea
kenan la tuu ,,,hehe
gud luck!
MG pon ada join :)

Marou Apple Hijau said...

alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

Vee Lea said...

Comelnya Ayumi!! Singgah dr segmen sama :D Segmen Mcm Cantik Je, Mcm Comel Je.

Budu Bilis said...

Singgah dari segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

julia jamaludin said...

comelnyeee.... :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Kisah Si Dairy said...

singgah dari blog Makdara
http://www.kisahsidairy.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
happy blogging..

Jemput join jugak MINI GA saya
http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

Nurakmaniza Jamil said...

dari segmen yg sma..jom follow...done follow here :)
http://anereodacandid.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Zie Fauzi said...

alolololo....comelnya....

singgh sini dr segmen mak dara... jemput singgah blog ibu Alya & Humaira ye....

http://www.ziefauzi.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

SecretOfShaila said...

good luck..^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Syuhada Baharudin said...

comelnyaa...

datang singgah dari segmen yang sama..
done follow!

http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Engku Muzahadin said...

Datang sini buat kunjungan hormat`-
http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

Sya Mimie said...

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

Macam Cantik Je,Macam Comel Je

Shark Kay said...

tomey sungguh kazen yna nie..
kiut..

shark singgah dr segmen yg sama.

PakcikLie PCL said...

Salam singgah blog Yna..macam nak add friends jer..haha, eh macam dah la.. comel ayumi.

http://www.nazlee.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

adzairdawati makdara said...

memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

Muhammad Noor Firdaus iskandar Bin Haji Bashah said...

Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

yana aina said...

macam cantik je macam comel je ... dr segmen sama ^^ Jom sggh blog yana ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

bella luna said...

koya~koya ..suke..suke.. bella dari segment yg sama:

http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

done to be u follower =)

Puan Gojes said...

assalam awak :)
maaf ya, hari ni baru dapat blogwalking ke sini. anyway, PG dtg dari segmen yang sama. salam perkenalan dari PG tau :)

http://www.puangojes.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html