Wednesday, February 12, 2014

::Losyen mustajab ni mustajab ke??::

 
 
 
 Assalammualaikum dan selamat pagi malaysia,

Harini segmen review mereview by Yna. Salunya, Yna hanya akan review produk yang Yna try dan berjaya. Yang try tapi tak berjaya, takmo review..hehe
Kebanyakannya, Yna try kurang la berkesan. Tapi yang nii memang torbaikkk!
I loike.

Dulu Yna penah review pasal produk anugerah kan? klik sini untuk baca. Seriously, produk anugerah tu memang best sebab dari ayat-ayat Quran. Kena try untuk resdung especially.
And now satu lagi cubaan hebat dari saya. 
Memperkenalkannn...

 
 
Losyen Mustajab Pati Halia extra extra HOT..pheww..
Sesuai sangat untuk:
  • Sakit otot dan sendi
  • Urutan seluruh badan
  • Mengurangkan selulit
  • Melegakan sakit akibat senggugut
  • Kembung perut dan sakit belakang
  • Sesuai untuk wanita lepas bersalin
  • Membakar lemak dan melangsingkan badan
Saya selalu pakai time training. Lumur satu badan kasi panas, pastu g training. Kompem berpeluh-peluh. Hoih..
Yang best tu feeling dia sangat fresh tau sebab badan rasa ringan sangat.
Lagi satu time senggugut, lumur kat perut dengan belakang pinggang. Then tidur kejap, baca novel ke, makan nasik ke, insyaAllah pastu akan berkurang

Saya ni susah nak kuar angin tau. Kalau dah geram sangat, angin tak kuar pastu sampai ke kepala,
buleh menyebabkan migrain.
Haaa..part migrain tu lagilah susah, ape keje takleh buat kalau terlibat migrain
So cerita dia adalah lumur la losyen tu satu badan. Kadang-kadang tu siap buat losyen pelindung matahari.ekekekeke

You olls buleh try pada yang belum try. Macam-macam produk dari dunia herbs tapi so far itu je yang saya try.
Nak tau lanjut buleh klik website duniaherbs.
Dan satu lagi...

 Baru saya tau :) smile.

6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

entahlah yna, akak pakai sekejap jer dulu, rasa macam tak ada apa pun...he he he...

YnaRazali said...

yeke kak?banyak masalah ni saya nii..hehe

ina said...

ina skg mmg pkai lotion mustajab dan kdg2 pkai anugerah.. dua2 ni mmg best pkai..sdp sbb dia pns berangin..ina xbleh klu xde dua2 lotion ni..klu senggugut ker sengal2 bdn alhamdulilah bleh cpt baik..

roq said...

PANAS WOOO bende ni haha

singgah2 la sini pulak :)

Zara Nurhaidah said...

zara mmg pakai losyen mustajab ni.. hehe.

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)