Monday, March 31, 2014

::Selamat Pengantin Baru kak Zarith dan hasben::

 
 
Hi olls, sebenarnya dah taip dah tadi, tapi tak sempat nak publish. haha boleh gitu.
Lama giler tak update sebab sibuk sikit dengan kerja-kerja yang bertimbun.hehe
Last weekend, one of my kakak punya wedding. Saya tak dapat pergi sebab menghadiri majlis berendoi anak sepupu di Ipoh
Majlis berendoi tu akan diupdate kemudian ye.

Kakak opismate actually. Baru je download gambor beliau kat fb
 
Seriously lawa. Dia jarang mekap so sesekali mekap tu memang kebaboom ler. Wedding dia kat Masai.
Ni majlis berinai. Sangat adorable!

 
Ni pulak majlis sanding. Sangat cantik jugak. Cuma dia tak senyum. hehe. sebulan sebelum dia kahwin, she had a bad fever and coughing.
So rasanya sekarang dah ok kot sebab dah ade cik abang.haha
Dia bercuti selama seminggu. so seminggu la saya rehat sorang-sorang. Tak sabor nak tunggu dia balik, sebab she's my gossip mate kat opis. :)

To kak ZARITH SOFIA dan hasben beliau, Encik AMAR:
 
Selamat Pengantin Baru. Moga kekal hingga ke jannah dan dapat baby comel!hehe.
 
btw, she's remind me to someone that use to be my sister. Alfatihah to kak JUJU. sobs. really miss her :'(