Tuesday, May 20, 2014

Biskut Bantal kecik dan besar

 
 
 
 
 
Pi giant batu caves hari tu, nampak plak  lak kerepek ni. Saya panggil biskut bantal.
Gambar tu dari google. Sebab tak sempat nak snap gambor sebenar.
Bawak gi opis untuk buat kudapan bila lapor.
Sungguh jadik ketagih baq hang. Asyik ngunyah je. Dahla tu satu opis boleh dengar bunyi kruk kruk makan biskut ni

Then pelawa dekat geng-geng cina opis ni, depa macam teruja tak penah nampak ke tak penah makan
Siap tanya beli mana. Hoihh. pemes kot ni.
Kat kampung seringgit buleh dapat seplastik. Dulu la tahun 1990 an
sekarang ni plastik je besar isinya tak semestinya penuh.hihi.

Korang panggil ape kat biskut ni? Penah makan tak?

Yang makan biskut bantal,

1 comment:

Bahrain Ramlan said...

sedap ikan ni, aku suka..haha. tak tahu aku panggil apa benda ni..main makan je