Wednesday, July 23, 2014

::Menang GA dari Nile.com. AlhamduLillah::

 
 
Hi,
 
Rasanya ramai yang tahu kot pasal GA dari nile.com yang berlangsung sepanjang puasa ni.
Nile ni online shopping yang agak femes la.Boleh dapat benda-benda murah dengan harga yang berbaloi-baloi.
Ramai jugak blogger yang buat entry pasal Nile ni.
Baru-baru ni bila Nile buat GA, saya pon dengan rasa gumbiranya join lah. Dengan harapan yang amat meninggi mahu menang. ekekekekeke.

Tup-tup tadi saya baca email. meh nak printscreen skit. tssskkk.

CONGRATULATION Re: [No.87] Re: Raya GiveAway (Norhaslina)

Inbox
x

give_away@nile.com.my

12:01 PM (58 minutes ago)

to me
Hi Dear,

CONGRATULATION, you are the lucky winner for the give away. 
 
You have just won RM100 cash from online shopping website www.nile.com.my.

We need the information below for you to claim your cash ya.
1. Bank Account Number: (preferably cimb)
2. Full Name

Selamat Hari Raya Aidilfitri


Thank you

Regards,
Promotional Team
www.nile.com.my
hehe. terus la search nombor akaun bagi kat admin. Bukan senang nak menang oii. Free je dapat RM100. Alhamdulillah rezeki Ramadan.
Ni pon belum beli baju raya. Tengok la macam mana. Tengah fikir lagi nak buat apa dengan duit tu.haha
Gaji pon belum tentu masuk minggu ni. Sakit sikit la time raya tanpa gaji.
Terus nak nyanyi lagu dendang perantau. Sobsss.

Tak sabor nak balik. Surprise dah tunggu kat rumah.ehekkk. Nanti saya buat entry hokey. apa itu surprise.
So far dah tempah biskut je. Takde perancangan open house dan takde perancangan nak beli baju raya.
Selamat hari raya semua!


7 comments:

mama amir said...

Alhamdulillah...rezeki Ramadhan...tahniah...

YnaRazali said...

haah.. rezeki alhamdulillah...

Syuhada Salleh said...

tahniah..bestnye..

Noura Qifays said...

wahh! rezeki rezeki ramdhan.. happy shopping!

YnaRazali said...

hehe, best2..terima kasih @syuhada dan Noura

PetakBunga said...

bertuahnya.. wah bolh beli baju raya

intan said...

tahniah awak.. =)