Friday, July 25, 2014

::Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin:



 
 
Hi,
 
Lagi 3 hari nak raya. Hoih, semangat dan berkobar-kobar betul. InsyaAllah malam ni balik Ipoh dan menumpang sepupu untuk balik Perlis.
Ni pon kat opis dah tak ada mood dah. Pagi tadi punya cerita dengan jiran yang tak ada akal pergi tinggal sampah sampai berulat.
Moody sangat. Ulat sampah kot, agak-agak laaa..

Tinggalkan ulat sampah tu, yes, harini katanya dapat gaji dan kalau betul boleh la jalan Masjid India aka Jalan TAR
Mak nak tudung paridah katanya, kenalah beli. Mak Lang pulak request handbag kolumpo
Kemahin kau! Pesanan hokey! haha
InsyaAllah kalau gaji tu ada saya akan cuba tunaikan. hehe

So far persiapan raya biasa saja, tak ada apa yang istimewa, sambut dengan sederhana tapi ada kejutan!
Buat masa ni dah beli 3 jenis biskut bawak balik rumah. mak awal-awal dah beritahu tak beli apa-apa biskut.
Ingat nak buat cornflakes tapi kena tengok kerajinan dulu. ekekekekeke



so dengan ini saya dengan rendah hatinya nak mengucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin buat semua.
maaf andai terkasar bahasa tersilap kata
Saya manusia biasa. tsskkk
Jemput la datang rumah.hehe
 
Salam raya,

1 comment:

intan said...

Selamat Hari Raya Awak..
jumpa pas raya nanti =)