Thursday, July 3, 2014

" Segmen : Cik akak mencari bloglist julai 2014"






Sempena bulan Ramadan ni akak omei buat contest. Jom join.

Syarat penyertaan...
  • hanya follow blog cik akak khususnya buat blogger baru yang belum mengenali cik akak. Blogger lama pun boleh juga join. Tak de pilih kasih..hihi
  • Buat satu entri & letakkan gambar banner comel di atas.
  • Entri ringkas sahaja.
  • Letakkan tajuk " Segmen : Cik akak mencari bloglist julai 2014".
  • Akhir sekali....tinggalkan link entri tersebut pada kotak komen cik akak.
Yna dah join, anda bila lagi. Klik je banner kalau berminat! hehe.

10 comments:

Nao Mei said...

Thank join dik yna..lama betol tak tegur dik...lama tak aktif kan dik.
Dik pasal bubu bubur pedas tu nanti akak cari tau.kalau ada nanti akak inform adik balik

Hafizah Halim said...

Salam perkenalan..
Saya pun join segmen yang sama... Jom join GA saya pula :
http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

Nao Mei said...

Pucuk kerabu pucuk ubi,
Dimakan bersama si cinta hati,
Sudah join apa lagi,
Jomlah semak nombor anda di entri ini.

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/07/senarai-peserta-segmen-cik-akak-mencari.html

ros_reeza said...

singgah sini dari segmen yg sama :)
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga sempena ramadhan...sudikan la join ye...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

white lily said...

singgah melawat dan follow ^___^

(http://naalisaa.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html)

Ade Arif said...

Ade singgah mencari rekan dari segmen yang sama

http://freejustforu.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

Z@i Z@mR33 said...

salam singgah dr segmen yg sm

http://storymoryluahanku.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

Yun Sing said...

Singgah sini dari segmen yang sama :)

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html