Thursday, September 11, 2014

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

 
 
 
 
http://www.benashaari.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Mari join segmen abg Ben. Klik banner ye untuk join kawan-kawan. Ok kena story sikit. Antara syarat yang diberi. Mari kita story sikit kat awak-awak semua.

Saya mula berblog pada tahun 2008 masa belajar di UIA. Semakin serious berblog lepas tu sebab dapat ramai kawan dan menang banyak hadiah dengan berblog. hehe. Blog saya ni biasa-biasa saja. Tak ramai orang view dan komen tapi saya tak kisah. Sebab penulisan saya, dengan stail sendiri. Tak tiru sape-sape.mehehehehe.
 
Impian ye? hmmm saya nak sangat sesuatu yang mudah untuk saya berblog. Saya tak mau gunakan kemudahan pejabat untuk berblog. Kalau dapat smart phone, tab ke ok jugak. Maybe rajin nak update, tangkap gambo, selpie. Kot-kot la sape-sape baca impian saya ni nak bg samsung ke, lenovo ke kat saya. Saya terima sangat . ^_^
 
Satu gi impian? banyak plak kan impian. Saya nak bahagiakan family saya. nak balas jasa dan pengorbanan mak saya. Maybe satu hari saya boleh beli dia peti ais yang dia idamkan. InsyaAllah.Peti ais tu memudahkan dia meniaga. Doakan saya ye. hehe
 
 Itu aje. Sape-sape nak join moh klik banner. segmen tamat harini pukul 8. Enjoice!


9 comments:

alieff said...

Salam perkenalan YnaRazali. :D
Bagus impian nak bantu keluarga tu kan. Insha-Allah moga jalan untuk mencapai impian dalam dunia blog ni dipermudahkan lah ya. Ameen.

Salam perkenalan daripada saya -- Alieff.
http://alieff-artwork.blogspot.com

Erra Kyra said...

salam kenal dari segmen..follow you yeahh!^^
http://www.errakyra.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impianku-seorang.html

irrayyan said...

mommy irra follow sini
http://www.irrayyan.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

calrase patrick said...

semoga impian awak terlaksana . selamat bersegmen :)
http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

mselim3

ros_reeza said...

Hai, Ros singgah sini dari segmen yang sama.
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

HASRUL HASSAN said...

Hmmm nak dapatkan iphone 5s tak? Skrang ni ada cabaran nak rebut iphone5s ni percuma ...

Nak dapatkan segala kelebihan dalam dunia blog, paling utama sekali kena aktif.

www.hasrulhassan.com

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html