Thursday, March 21, 2013

::keterujaan menggunakan coffee machine kali pertama,Mbahahaha::

Aaaa... Ni tak nyempat-nyempat nama dia.
Tetiba terpkir idea nak menulih sambil cakap tepon call staff. Hiks!
Bleh plak CikYna buat 2 keja lam 1 masa. Tak patot,tak patot.
Tapi tulah,nak cita pasal coffee machine kat opis je pon.
Agak-agakla weh,7 bulan keje kau baru tau nak guna menatang mesin ni.
Dah tatau tanak tanya, pastu pandang2 jeling-jeling je coffee machine tuh.
Dah la bau dia menggoda jiwa dan adrenalin. Haish.
Last2 harini Ayu dengan penuh sabo menunjukkan cara2 menggunakan menatang mesin ni.
Ya ampun! Teruja ngalahkan kanak2. Facepalm
Sonang gilo bak hang! Pastu cam tergedik2 kat mesin tu sambil pandang-pandang.
Pastu nyesal-nyesal sebab tak penah guna. Roginya selama 7 bulan. Miahaahaha.
Ha, pasni tak nyesal dah. Sebab dah pandai buat sendiri.
Letak krimer sket. Vahvahvah. Ohsem u olls.
 
Rope dia macam ni la. Hengatkan nak tangkap gambo si menatang mesin ni. Tapi agak-agakla woi!



NotakakiCikYna: Sila gunakan kemudahan di opis dengan sebaik mungkin. Mihmihmih.

2 comments:

Anis Anisa said...

salam sis,, sorry komen kat sini.. just nk inform yg blog sis terpilih utk disenaraikan dlm bloglist sy selama sebulan :)

husnaradzie said...

Oh yeke?Thanks sis anis..=)