Thursday, March 28, 2013

::PAKU:Bila cita ni nak tayang. ::

trailer pon da best..wehuuu...

Hoi la..dari minggu lepas lagi dok mencari cite Paku ni.
Puas geledah youtube dengan kak fad carik bila tayangan movie ni.
We olls ni suka sangat tengok cite seram-seram neh.hewhewhew.
Geledah punya geledah,kemaruk nak tengok cite hantu,then dengan penuh keyakinan
we olls pegi ke tempat peberet dengan penuh harapan.
Sampai-sampai je,semua muka cam cencurut. Erk#erk#erk#
Damn! Bakpo tade cite yang diharapkan,paling koman pon cite yang boleh menggegarkan jiwa kami melaburkan duit pada hari tu. ha hamek kau.
Sekali semua cite yang tak berapa nak kena ngan jiwa. Cita komedi,kartun,mental2 baq hang. Adoila.Pening-pening.
Geleng kepala sambil bincang-bincang apa nak buat sambil minum chatime. tade pearls,pearls kan dah bahaya sekarang ni.
At last, we olls karok je. Hoi la. Bosan nak mampos. Memasing cam tanak layan karok sebab hampa.

Harini,tengok lagi trailer dia. Pahtu tengok lagi dan carik lagi bila setat.
Agak-agakla,tade kot. Takkan setat taun depan,trailer da main.
Ceit.
Kecewa. Okebai.

4 comments:

nor azira said...

klako hantu nye..bole wat bahan kutukan dikemudian ari.haha..

husnaradzie said...

oit cite hantu la.haish.

intan said...

macam lambat lagi je tayang awak..

husnaradzie said...

seriously intan.ktorg carik lam youtube semua.geram plop tade.huhu.