Friday, April 5, 2013

::Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini::

Followers ke 491

Mari-mari kakak-kakak abang-abang adik-adik.
Join segmen lelaki ini yang kacak bergaya
CikYna join sebab Cik Akak join dan letak lam entry tebarunya.
Syarat-syarat Encik Lelaki kacak adalah,jeng jeng jeng...

"tak hensem tak apa, cantik perlu!"

adakah anda blogger yang cantik itu. Jadik marilah join bersama-sama si cantik sekalian.
CikYna sekali la ni. Cantik ke,cantik ke?huhu
Biarlah si blogger yang memilih.
Miahaha.
Okebai.

13 comments:

Nao Mei said...

hahaha.,..cik akak pun join juga..takpe dia tak plih kita..bermakna kita tak cantik..hahaha..selamat bersegmen dik :)

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen... ^_^

husnaradzie said...

akak,hehe. Kita cantik di hati masing-masing. Chewahhh!

husnaradzie said...

thanks=)

Lelaki Ini said...

hahaha. syarat itu gurau ajalah..
anyway thanks sgt2 sebab join..
heheheh...
follow sini..
harap lepak2 lagi kat blog sy k!

Che Rosliza Che Mat said...

datang singgah dan follow sini....selamat join bloglist..

Yumida Huda said...

follow sini..ke 106 ..jemput singgah ke blog Yumida
http://umikasum.blogspot.com

Hanif Idrus said...

Datang dari segmen ....
Salam kenal tapi kalau dah kenal it OK..heheheheh
Ini ayat copy paste...sebab banyak nak blogwalking dari segmen ini..
Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

ANNA MARIANA said...

good luck ^__^

husnaradzie said...

Thanks=)

husnaradzie said...

sy follow=)

wantie said...

saya buat benda ni di blog anda

1) blogwalking
2) follow

Kalau dah Follow before this, saya akan
1) blgwalking

BTW salam kenal. dari segmen yg sama.

M Hakim Faiz said...

late blog walking

Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini