Wednesday, May 29, 2013

::Perlis I-City Osem!::


Ollaaa semua!Ni adalah entry basi hokey!
Kesinambungan dari entry NI. Kiranya ni adalah part 2.hehe. Nak ceta pasal I city di perlis.
CikYna pegi dengan family lepas habis bacaan yassin sempena masuk rumah baru seorang sedara.
I-City ni kat Istana Diraja Arau. Sempena keputeraan DYMM Raja Perlis yang ke -70.
Bukan senang tau nak masuk Istana,bila dah buleh masuk ni ape lagi reramai la serbu.mihmih.
We olls gi dengan berbaju kurung,semua pandang peliks jer.Apahal,tak penah nampak ke jalan2 pakai baju kurung. Ahh lantak kau laa..asal bahagia gitew.
Meh la layan picca. Maaf visual kureng menarik sebab amik ngan hengpong tak berapa canggih.
Kamera tetinggal la.Sebab tak plan pom nak gi,takkan g baca yasin nak bawak kamera bagai. Amat ta seswai kak ton!
Picca:

Pintu masuk.Glitter gila kau.

Belakang tu toksu,makngah,depan mak dan adik.Semangat!



Caption sebelum pulang.

gumbaq tak clear.
tengah tu air terjun.tapi tak brani nak masuk.hewhew
Picca 1
Picca 2
Jelas sket
Nampak tak berapa ramainya rakyat itew.
Amacam,ingat kat selangor je ade I city,We olls pom ade tau.muehehe.
Okebai.
smile:)
Yang menulih,

11 comments:

Farah Waheda Wahid said...

cam terasa nak pergi ke icity sini jer la pulak kan? nak rasa pulak icity kat tempat lain cam ner...

YnaRazali said...

Jom kak...CikYna tak penah g lagi I city kat shah alam tu.haha

Nao Mei said...

cik akak juga mahu jalan cini...hihi

Bidadari Syurga said...

wah! tengok gambar pun macammenarik je i-city tu.. :)

Muna rahimah said...

Bestnya T.T

Hanis Syazana said...

wah !! bestnyaaa :)

Sha's Applelista ツ said...

wahhh !! cntik nyer ^^

Sofea Riena said...

teringin sangat nak g sini tgk gmbr cntik sgt :D

Azyan Ramle said...

wahh,,syoknye dpt masuk..huhu..nk gak..btw,yan dr segmen PANTAS (!) Jom Upkan Liker Fanpage Secara Mendadak ! ( PART 2 )

Puteri_ika said...

XPERNAH PEGI ..huhu

Zinnia Z A said...

wowh , kat perlis pun ada ye? nak kena pegi jugak nanti.. Icity Shah Alam dh pegi dh :)