Wednesday, May 29, 2013

::Review followers ke 300.Yeay!::


Bismillah.Ni first taim nak rebiu belog nih.Taktau macam mane cara-cara nak merebiu belog sebenarnya. 
Main hentam je. Lantak kau la CikYna.huhu
Memasing ada cara tersendiri khen. Nah! Ni followers yang ke 300.
Presenting belog Cik Lia. Jum terjah belog beliau. Blogwalking ye kekawan,jangan lupa.
klik SINI untuk menerjah.woot-woot.
Luckily,belog beliau ni sangat simple dan warna biru. Warna peberet I hokey. Teruja kejap bila tengok kedamaian dan kebiruan belog Lia.
Simple je,tak banyak benda-benda alah menempel. Like 150 juta kali. #clap#clap#clap#
Followers lebih dah dari CikYna,dan ade bintang2 berguguran gitew.so sweet.
Cuma tekujat sket bila perati betol2 ade satu binatang kecik tengah gerak2.huhu.
Apa yang boleh dikatakan di sini adalah belog beliau simple dan sweet. Mebi ada sesuatu yang buleh beliau masukkan untuk menjadikan belog lebih osem the vass!
hehe.Jangan marah ye. jemput blogwalking semua.
Okebai.
smile :)
Yang menulih,

7 comments:

Farah Waheda Wahid said...

congrats yna...occay lepas ni boleh pegi berjalan2 ke situ pulak...

Hamir Rahman said...

tahniah dpt follower ramai :D

best pulak kenak rebiu tu :D

nurulazieyan said...

ramai dh follower

YnaRazali said...

kak farah,terima kasih.
hamir dan azieyan thanks sudi komen.

Anem Zahar said...

Wahh, nak followers banyak jugak. :')

Nao Mei said...

Tahniah sayang....
tambahkan lagi follow tu..hihi

sizziey darliana said...

kak yna, thanks review blog yna...... ehhehe... btw, apa yang perlu dimasukkan tue? bagi cadangan sikit ... :)