Wednesday, July 17, 2013

::FCC buat promosi Raya oiii..::

 
 Hamboi kemahin lagi ye entry.huhu.Lama dah tak buat entry pasal kecantikan bersama CikYna nih.
huhu. CikYna just nak share je ape yang buleh di share. Sebab produk yang CikYna share ngan u olls ni,produk yang CikYna penah try dan keberkesanannya dijamin 100%.hehe
Produk mekap jenama FCC yang dijamin halal tau.
CikYna dah penah try produk ni sampai sekarang masih setia bersama.
Ce korang klik SINI untuk mengetahui ape yang CikYna gunakan. 
Yang penting I olls sangat menyukai bedak dari FCC tau.Sangat halus dan bila berpeluh tu tak bertompok muka I olls.
 
Sekarang ni beli online je. Macam susah je nak pegi outlet. CikYna beli dari stokis online je.cepat dan mudah.
Yang penting, CikYna da meyakinkan kawan dan jugak kezen CikYna tau dan mereka juga menggunakan produk dari FCC. hehe.riak.
sekarang ni ada promosi raya dari FCC.Isk cam teruja pulak tengok.huhu.
FCC Adorn Set weh,ade diskaun ngan beg free of charge.Perghhh!cam rogi plop tak dapatkan belia di pasaran. adeh...
promosi dari 1 july hingga 11 0gos. Bleh la we olls glemer ngan mekap FCC ketika hari raya.oyeah!


koleksi Adorn Set..uwaaaa.saya mahu kan beliau.

dapat gaji nih nak pegi outlet FCC la,tengok koleksi Adorn tu sebab CikYna punya bedak pon da habis.hehe. Then combine dengan maskara dan blusher,Fuhh! Mesti secantik dan seglemer Lisa Surihani mahupon Fatin Liyana.muehehe
 
Bukan itu sahaja tau,FCC gak ade anjurkan contest. Mari kenalkan contest dari FCC yang diberi nama FCC DUIT RAYA FEVER CONTEST!
 
 
Tedia kemahin lagi nama contest nya. Siap ade fever-fever bagai tau. Tak demam tatau la.
Kompem demam bila menang RM 1000 kan. Tambahan nak raya ni,isk. Rejeki tu.
Camne nak join? Hok aloh.mudah aje tau. Ade 3 steps yang MESTI dilakukan oleh anda untuk memenangi duit raya dari FCC.
  1. Sila beri nama, email, telefon nombor, blog(jika ada) dan nama FB beserta bukti pembelian produk ke Facebook FCC atau email SINI 
  2. Pastu postkan la testimoni anda,komen ke video ke kat FB FCC dan share review korang tu dekat kawan-kawan.
  3. last sekali,like FB FCC dan follow la instagram FCC Malaysia.
ahaaa..mudah bukan. ape tunggu lagi u olls. Jom sesame menang duit raya. Buleh melaram sakan dengan mekap dari FCC. oh tak sabarnya.hehe. 
 
So tunggu ape lagi kawan-kawan. Mari kita ke outlet FCC yang terdekat dan join contest dari FCC. Sape tau kot-kot rezeki anda menang RM 1000. 
Nak tau lebih lanjut boleh klik website FCC dan boleh follow Instagram : FCC Malaysia
 

2 comments:

Nao Mei said...

wah adik join lah...mana tau ada rezeki kan situ

YnaRazali said...

itula kak omei.rezki raya.